Jeg har i mange år haft paradentose og har nu oplevet at være fri for symptomer inden for få måneder.
Mit tandkød begyndte gradvist at bløde for mange år siden ved tandbørstning. Jeg fulgte tandlægens anvisninger med grundig mundhygiejne og hyppige tandbesøg. Jeg er ikke i tvivl om, at disse tiltag har forsinket processen, men tilstanden var stadig forværret og har givet anledning til en næsten daglig fortvivlelse ved udsigten til at miste tænder. For ikke at nævne alle tandregningerne.
Paradentose er ikke "bare" et kosmetisk problem. I de senere år har der været adskillige videnskabelige artikler, der beskriver sygdomme er forværret, eller forårsaget af, paradentose: signifikant højere risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdomme, blodpropper, gigt, diabetes, øget risiko for Alzheimers og senest, øget risiko for kræft i bugspytkirtlen - en meget alvorlig form for kræft, med mindre end 8% overlevende fem år efter diagnosen.
Ad omveje fik jeg kendskab til et homøopatisk middel, SensiStop. Jeg var alvorligt i tvivl om, at dette kunne stoppe min paradentose, som ifølge fagfolk er en kronisk lidelse. I årenes løb var min paradentose kun blevet værre, og jeg havde ikke nogen forventning overhovedet ... men på den anden side, hvad havde jeg at tabe (undtagen mine tænder) ????
Jeg startede med dråberne. Efter 2 uger opdagede jeg, at noget var ændret. Blødningen var væk, den dårlige smag, som havde været en uønsket ledsager i mange år, var også væk, og jeg havde en meget bedre følelse i munden.
Forbedringen er fortsat, og mit tandkød er nu fast og lyserødt.
Jeg har altid fået at vide, at den eneste ting at gøre var at være meget omhyggelig med mundhygiejnen.
Jeg vil virkelig gerne dele denne oplevelse med andre, der lider af paradentose, så de måske også kan slippe af med denne ødelæggende lidelse og endda på en smertefri, nem og økonomisk overkommelig måde.

Peter S.