Blødende tandkød, dybe tandlommer, pus, smerte, løse eller manglende tænder, dårlig ånde, alle symptomer, som du sandsynligvis har hørt om eller endda oplevet selv ...
Jeg vil derfor gerne dele min erfaring med et homøopatisk middel, SensiStop, med dig

For et par måneder siden gav en af mine mangeårige venner, der led af paradentose, mig et homøopatisk middel, som han selv brugte.

En lille, praktisk flaske med forstøver, som kan nå overalt i munden uden problemer (3 gange om dagen).

Jeg startede den daglige brug med skepsis, men bemærkede allerede efter et par uger, at mit tandkød havde et behageligt, sundt udseende.

Efter mere end 3 måneder (burde være mindst mulig tid til at give tandkødet mulighed for at komme sig ..) er jeg glad for sundt lyserødt tandkød.

Ikke mere smerter ved rengøring med tandtråd mellem tænderne og, endnu bedre, ingen blødende tandkød bagefter.

Dette er blot nogle af mine positive oplevelser med dette homøopatiske og fantastiske produkt.

Forhåbentlig kan mange flere mennesker drage fordel af dette helbredende homøopatiske middel.

De helbredende effekter, som jeg var i stand til at opleve (og fortsat oplever .. :-)), overbeviste mig naturligvis på lang sigt.

På trods af at jeg fulgte instruktionerne fra min tandlæge med grundig hygiejne i mange år, var der ingen reel bedring i min paradentose, der var synlig eller mærkbar.

Jeg vil ikke nævne de mange ekstra omkostninger jeg har haft. Jeg er nu skånet for disse og andre yderligere besøg hos tandlægen i lang tid.

Flemming Nielsen