Ring til os - Tlf. 2511 9090

Om sensistop

40 ÅRS ERFARING MED SENSISTOP

SensiStop er et homøopatisk lægemiddel. Det betyder, at det er fremstillet efter homøopatisk tradition, og hos os er indholdsstofferne præcist afmålt og potenseret i hånden. Vi har nu 40 års erfaring med homøopati, og mange tusinde har siden 1981 gjort brug af SensiStop. Du kan få rådgivning om, hvordan du bruger SensiStop her.

Bivirkningsfrit og kan bruges af alle
SensiStop er bivirkningsfrit og kan bruges af alle – både børn og voksne. Midlet er i dråbeform og leveres i glasflaske med dråbetæller, som gør det nemt at bruge.

Nysgerrig? Ring til os
Hvis du overvejer at bruge SensiStop, men er i tvivl, om det er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne i dialog – både med dig, som bare gerne vil vide mere om produktet - og med dig som vælger at starte i et forløb med SensiStop. Ring eller send en mail - også hvis du bare er nysgerrig.

Vi støtter Plastic Change
Hos SensiStop er vi opmærksomme på at mindske vores klimaaftryk og bruger derfor miljøvenlig emballage. Vi bruger ikke plasticflasker – vi leverer SensiStop i glasflasker, som kan afleveres til genbrug. Vi støtter Plastic Change i deres kamp for at rense havene for plastikaffald. Derfor holder vi fx også informationsmaterialer på et minimum – vi undgår så vidt muligt trykt materiale.