Har din hest luftvejsproblemer, hoste, astma eller allergi?

Hosteheste kan behandles naturligt med det homøopatiske middel SensiStop, som har været på det danske marked siden 1981. Vi har derfor også mange års erfaring med at hjælpe heste.

 

Vidste du, at allergi hos dyr kan behandles naturligt med homøopati?

Hos SensiStop har vi i mange år tilbudt homøopatisk og naturlig behandling til dyr. Ligesom os mennesker kan dyr også udvikle allergi med forskellige gener og symptomer. Hos hunde kan allergier give voldsom kløe, eksem og hotspots. Hunde er ofte generet i ørerne, ved poterne eller i lysken, hvor huden bliver rød. De reagerer med at kradse, bide og slikke i pelsen. Og kan ende med at blive pelsløs på de angrebne steder. Heste kan få astma. Eller udvikle allergi overfor hø og græs. De får symptomer som hoste og besvær med vejrtrækningen. Længere nede på siden kan du læse forskellige artikler, om kundernes erfaring med SensiStop og behandling af heste.

Et par minutter morgen- og aften er den tid du bruger på at behandle din hest / hund daglig

Man giver hesten 15 dråber på et lille stykke rugbrød el.lign. morgen og aften og fortsætter til absolut symptomfrihed. Hos nogle få heste ses det, at de har effekten når de får midlet, og når man stopper vender symptomer tilbage. I disse tilfælde kan man uden problemer fortsætte behandlingen, når det skønnes nødvendigt. Ved vedligeholdelse er 15 dråber 1 gang daglig normalt nok til at holde hesten symptomfri.

Er du i tvivl, om homøopati er noget for dine heste eller hunde. Eller katten?

Ring til os i dag, så får du gratis vejledning og råd. Du kan også gå til vores webshop med det samme og bestille din SensiStop online. Så har du dråberne inden for få dage. 
 

 

Pernille Hansen om sin erfaring med SensiStop.

For år tilbage, en dag i marts, begyndte min pony, Santana, pludselig at pruste. Hun prustede konstant når hun var på fold. Det forsatte desværre også når hun kom på boks, og stak mulen ned i sin halm / wrap. Jeg fik hurtigt fat i dyrlægen, som udskrev noget mod dette. Det havde dog en ringe effekt. Jeg fik nu af en bekendt anbefalet SensiStop dråber, da de havde haft god effekt på hendes pony, som havde pollenallergi / mild astma. Jeg tog kontakt til Lars Rudbeck, som forklarede om produktet, og afsendte samme dag en flaske SensiStop til mig.  Jeg tildeler 15 dråber morgen og aften, på et stykke rugbrød. Efter kun 1 uges brug, så jeg tydelig forbedring. hos min pony, og hendes prusten var blevet mindre. Efter ca. 3 uger var hun helt fri fra sin prusten. Min pony fik efterfølgende konstateret allergi for pollen m.m. samt astma. Men SensiStop dråberne hjælper hende (især, så hun ikke går og pruster) Jeg har 3 gange forsøgt at stoppe med at bruge dråberne, men må hurtigt erkende at det kan hun ikke. Så hun får dagligt de 2x15 dråber - året rundt.

Jeg kan kun give SensiStop mine varmeste anbefalinger, og Lars yder en fantastisk service.

Pernilles hest

 

Dine dyr kan være i behandling inden for få dage

Kontakt gerne SensiStop, for at høre nærmere om vores produkter. Klik her: Spørgsmål om homøopati.

100ml pipette

50 ml. flaske med glaspipette: 510 Kr. inkl. forsendelse i DK. Varer ca. 1.5  mdr. v/ 15 dråber *2 dgl.

(små hunde 12 dråber *2 dgl.) Dryppes på et lille stk. brød el. lign. der akkurat kan absorbere dråberne

 

Deklaration: DNA, RNA, Interferon, Mucor Racemosus, Xanthoxylum, AA, D30, Corr., QS, Alkohol Max 20%

100ml pipette

100 ml. flaske med glaspipette: 910 Kr. inkl. forsendelse i DK. Varer ca. 3  mdr. v/15 dråber *2 dgl. 

(små hunde 12 dråber *2 dgl.) Dryppes på et lille stk. brød el. lign. der akkurat kan absorbere dråberne

 

Deklaration: DNA, RNA, Interferon, Mucor Racemosus, Xanthoxylum, AA, D30, Corr., QS, Alkohol Max 20%