Sisse Brüel

Fra 300 antihistaminer om året til symptomfri

Efter jeg i 15 år har levet med massiv træthed, ømhed i kroppen og helårssnue som en mere eller mindre permanent tilstand - og tog allergimedicin en stor del af året - er jeg nu symptomfri. Energien til at gøre de samme ting som andre er genvundet. Det skyldes et middel, som også hjalp min mand og min søn.

I den periode, jeg var dårlig, skrev jeg ned, hvordan jeg havde det. Da jeg forleden tog de papirer frem igen og læste om, hvordan det var at være mig med de symptomer, begyndte jeg at græde over, at jeg har levet med det her i så mange år - og nu har jeg det faktisk ikke mere.

I flere år gik jeg i en tilstand af helårssnue, konstant træthed og tung i hovedet, stoppet næse, og i perioder udtalt ømhed i ansigtet og nakken som ved en slem forkølelse. Inden for de seneste seks år forværredes tilstanden. Antihistaminer tog jeg cirka 300 af om året. De fjernede symptomerne, men aldrig den grundlæggende tilstand. Men efter at have været på en kur med det homøopatiske lægemiddel er min tilstand og hverdag igen som alle andre raske menneskers, uden brug af antihistaminer.

Det var en kamp at komme igennem dagen
Min livskvalitet var markant forringet de år, hvor det var værst med allergisymptomerne. Jeg arbejder som Business Development Consultant. For at komme igennem arbejdsdagen dengang måtte jeg finde et ledigt kontor på mit job, hvor jeg kunne tage hvilepauser. Så sad jeg og sov op ad en væg.

Jeg havde ikke noget liv om aftenen. Jeg kom hjem fra arbejde, min mand sørgede for aftensmaden, og så faldt jeg i søvn på sofaen og vågnede så og gik i seng. Nogle gange kunne jeg lige akkurat slæbe mig ned og købe ind til aftensmad, og så orkede jeg faktisk ikke at lave aftensmad, når jeg kom hjem.

Jeg har i de 15 år ikke haft energien til at deltage i aktiviteter om aftenen, som folk i min omgangskreds havde. At tage ud at spise, til arrangementer eller besøge venner og familie var slet ikke en mulighed.

Tilbage til et normalt liv efter 15 års træthed og allergi
Min mand Peter havde i 1997 hørt Radiodoktoren omtale SensiStop. Han døjede med slem allergi over for græs og katte, som gav alle de klassiske symptomer som nys og løbende øjne. Vi havde kat, som han reagerede kraftigt på, især når den fældede. Han er symptomfri i dag, og da vores søn også fik styr på sin allergi, besluttede jeg mig for at give det et forsøg

Jeg oplever nu, at jeg er det menneske, jeg kan huske jeg var for 15 år siden. Jeg er træt, når jeg har haft meget at lave, men alle andre dage har jeg det jo, som andre snakker om, når de tager hjem og laver ting, ser film i fjernsynet, ses med deres venner og så videre. Jeg har et normalt liv, hvor der ligesom også er plads til andet end arbejde og ellers få hentet sine børn og så gå i seng.

Jeg er lykkelig og taknemmelig for, at jeg nu har fået mit liv tilbage. Og jeg deler min historie i håbet om, at andre med lignende problemer forhåbentlig kan se, at der er en mulig udvej.

Tilbage