Henriette Berthelsen, Birkerød:

I håb om at hjælpe andre

- med inflammatorisk tarmbetændelse, deler jeg hermed min historie.

I marts 2018, efter en sprængt blindtarm og massiv penicillinbehandling, fik jeg diagnosen Morbus Crohn.

Jeg havde udbrud med op til 20 blodige diareer om dagen hvilket bl.a. medførte stor træthed. Jeg blev drænet for energi, fik stress og depression.

Selvom jeg er sygeplejerske af uddannelse, har jeg valgt ikke at tage den gængse medicin, men i stedet søgt anden hjælp: jeg kontaktede en ernæringsterapeut, som gav en fin vejledning mht. kost. Desuden har jeg anvendt cannabisolie / CBD-olie, probiotika samt sølvvand / kolloidt sølv Dette hjalp noget på mine symptomer, men da det i forbindelse med mit arbejde er nødvendigt at rejse ofte, blev jeg jævnligt mindet om at problemet lå og lurede lige under overfladen. Problemet var jo ikke løst.

Jeg søgte derfor rundt omkring på nettet og stødte på en hjemmeside, der hedder SensiStop. Et homøopatisk middel, som åbenbart havde været på markedet i 37 år. 10 dråber af midlet 3 gange daglig, ganske nemt og enkelt. Med min travle hverdag og med mange rejser, var det værd at afprøve. Jeg kontaktede manden bag, Lars Rudbeck som mener at Crohn-Colitis skyldes en kombination af allergi og virus og han anbefalede to homøopatiske midler. Da disse midler ovenikøbet kan bruges samtidig med alle former for medicin, gjorde det mig tryg. Jeg gik i gang og oplevede en gennemsnitlig bedring på omkr. 20 % om måneden og har været symptomfri siden slutningen af september og det er jeg meget taknemmelig for. Set i bakspejlet har udgifter til ernæringsterapeut, CBD-olie etc. kostet mig mange tusinde kroner hvor kuren fra Lars Rudbeck har kostet mig 2100 kr. over de godt 5 måneder jeg har brugt den. Jeg kan kun anbefale andre med samme diagnose at afprøve midlet. Det ville glæde mig meget, hvis resultatet blev lige så godt som mit.

Tilbage